Etsi
  • Ketelin Tupa / Marianne

Etätyötä voi tehdä mökilläkinPäivämatkojen kolme suosikkia

1. Ähtärinhtärin eläinpuisto, jossa asuvat ihanat pandat Lumi ja Pyry sekä muita eläimiä.

2. Keskisen kyläkauppa Tuurissa, jossa on myös kesäisin Miljoona Tivoli – ilmainen alle 13-vuotiaille – ja nähtävää koko päiväksi.

3. Power Park -huvipuisto Härmässä tarjoilee 40 laitetta sekä upean elokuvateatterin!


Lähialueen tarjontaa

Parinsadan metrin alueelta löytyy suosittu Peräseinäjoen Kalajärven matala hiekkaranta, vesiliukumäki, jäätelökioski, Kalajärven ravintola, leikkipuisto, ulkoilmamuseo Maailman Raitti, opastettuja kävelyreittejä sekä puistogolf.


Mökistä ja aitasta löytyy molemmista oma TV, aitasta DVD-soitin, elokuvia ja sarjoja. Varastossa on useita ulkopelejä sekä -leluja ja sadekuuron aikana voitte pelata Uno- tai Skibbo-korteilla lasitetulla terassilla.


Muutaman kilometrin päässä kylällä on ruokakaupat, apteekki, pankkiautomaatti, ravintoloita ja huoltoasema. Ruokaa voi valmistaa hyvällä säällä hiiligrillissä ulkona tai sadepäivänä Ketelin Tuvan minikeittiössä, josta löytyy välineet ruoan valmistukseen ja ruokailuun. Mökillä arjen luksusta tuo Dolce Gusto

-kahvikapselikone.


Kiinnostuitko? Varaa loma perheellesi nyt Airbnb-sivujen kautta! Toimi nopeasti – kesän lomat viedään käsistä!

.

https://www.airbnb.com/h/ketelintupa

.

#etätyömökki #töissämökillä #vuokramökki #vuokraamökki #airbnbfinland #airbnbhost #kotimaanmatkailu #kesäloma #matkailesuomessa #visitseinäjoki #visitlakeus #epmatkailu #peräseinäjoki #kalajärvi #eteläpohjanmaa #yhdistätyöjahuvi #seinäjokimatkailu #seinäjoenmatkailuyrittäjät

3 katselukertaa0 kommenttia