Lue lisää - About us

Ketelin Tupaan kuuluu kokonaisuudessaan kaksi asuinrakennusta. Päämökissä on kaksi makuuhuonetta ja sen kokonaispita-ala on 26 m² sekä oma erillinen 9 m² aitta. Pienen, mutta viihtyisän mökin neliöt on otettu huolella käyttöön ja yleiset tilat on maalattu sekä huonekalut uusittu 2018-2019 aikana. Meille on tervetulleita myös pienet ja hyvinkäyttäytyvät lemmikit. Mökin tiloihin mahtuu siis kokonaisuudessaan nukkumaan jopa 7 henkilöä.

Isommassa Viherhuoneessa on 140 cm leveä divaanivuodesohva ja erillinen ulko-ovi pienelle sivuterassille. Pikkukamarissa on 130 cm levittyvä mukava taittosohva. Päämökissä on myös minikeittiö, josta löytyy mm. liesi, jääkaappi, pakastinlokero, mikro, kahvin- ja vedenkeitin, leivänpaahdin, Mini Dolce Gusto-kahvikone, radio, TV sekä ruokailutila. Minikeittiöstä löydät myös ruokailuastiat, kattilat, paistinpannut, kasarin ja grillausvälineet. Samassa rakennuksessa on myös pieni WC, jossa on bideesuihku. Mökissä on erillinen sähkösauna ja suihku sekä lasitettu terassi. Saunasta löytyy myös vauvan kylpyamme sekä potta pienimmille vieraillemme. Kaikissa huoneissa on pimennysverhot. Päämökissä vieraiden käytössä on myös ilmainen Wi-Fi.

Aitta on erillinen 9 m² kokoinen majoitustila, jossa on divaanivuodesohva, joka levittyy noin 140 cm leveäksi sängyksi sekä rahipatja, joka levittyy tarvittaessa 65 x 195 cm lisävuoteeksi. Aittaan voi mukavasti vetäytyä omaan rauhaan silloin kun haluaa. Aitasta löytyy myös oma TV, DVD-soitin ja -leffoja, fööni sekä luettavaa.


Ketelin Tupa cottage consist of 2 buildings; a 26 m² main cottage with 2 bedrooms and a separate 9 m² granary. The space in this small yet cosy cottage are in well use and during the years 2018-2019 the cottage got some new paint and furniture. The cottage can accommodate up to 7 people in total. We also welcome small and well behaved pets.

The larger Green Room features a 140 cm divan sofa bed and an exit to a terrace. Smaller Little Chamber features comfortable a 130 cm sofa bed. The main cottage also includes a kitchenette with stove, fridge, freezer, microwave, coffee machine, Dolce Gusto coffee machine and kettle, toaster, radio, TV, and dining area. We also provide dishes, kettles, frying pan and supplies for grill. The main cottage also features a toilet, sauna and a glazed terrace. From the sauna you'll find a potty and baby bathtub for our smallest guests. All rooms have blackout curtains. In main cottage we offer you a free Wi-Fi.

 

The granary is a separate 9 m² building with a 140 cm divan sofa bed and a footstool/mattress which spreads to a 65 x 195 cm extra bed if necessary. The granary features own kettle, TV, DVD player, DVD movies, hairdryer and some reading.

BOOKINGS VIA AIRBNB ~ 

VARAUKSET AIRBNB:N KAUTTA

KetelinTupa Transp-02.png